Despre Noi

ProContabil Group este o companie de consulting orientată spre abordarea specifică a preferințelor și necesităților fiecărui client în parte, ceea ce presupune, în primul rind, plusvaloare pentru afacerile clienților și partenerilor noștri. Compania noastră oferă servicii de consultanță financiară, outsourcing în contabilitate, expertiză fiscală, HR și asistență juridică. Echipa ProContabil poate fi caracterizată prin 3 cuvinte: profesionalism, responsabilitate și experiență. Consultanții companiei posedă cunoștințe vaste și aprofundate în domeniul contabilității, finanțelor și fiscalității atît pentru tranzacțiile economice caracteristice pieței locale, cît și pentru operațiunile economice transfrontaliere. Suntem dispuși să oferim consultanță și suport atât companiilor locale cât și companiilor internaționale care au decis să pătrundă și să activeze pe piața Republicii Moldova.

FILOZOFIE

Cifrele sunt muzică dacă știi să le asculți! Echipa ProContabil adoră să lucreze cu cifrele – un bilanț contabil poate relata mai multe despre o afacere, decât patronul ei.

Contact US
Clienți mulțumiți
Ore de consultanță
Rapoarte prezentate

MISIUNE

Prosperitatea mediului de afaceri autohton, în particular, înseamnă prosperitatea țării în general. Una din cele mai importante condiții pentru creșterea oricărei afaceri, este gestiunea corectă a indicatorilor financiari-contabili. ProContabil își vede misiunea în educarea contabilă și fiscală a mediului de afaceri din Republica Moldova.